Recenze

Souhrn recenzí produktu Bench lavice na bench press:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Multifunkční lavička inSPORTline Bastet

Samozřejmě,že jelikož se jedna spíše o produkt pro domácí využití,nedá se od tohoto očekávat kvalitu a zpracování strojů v profi posilovnách.Tam jsou stroje uzpůsobeny na úplně jiné zacházení,a mnohem větší závaží.Čili,např.svislá tyč s kladkou,nemůže být zatěžována naprosto libovolně.Člověk u této lavice musí umět sám s rozumem posoudit,kolik lze na nečem ještě bezpečně a bez hrozby požkození stroje zvedat,a kolik už raději ne.Nejvíce limitována je u této lavice zejména svislá tyč s kladkou,ale po určitém dodatečném,šetrném a spolehlivém zabezpečení proti prohýbání tyče,je možné bez problému i tuto svislou tyč zatížit hodně slušnou zátěží.Při troše praktického přemýšlení,si z této lavice může každý uživatel udělat přesně to,co bude pro sebe potřebovat.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.09.2012)

Lavička a stojky jsou dvě oddělené konstrukce.Toto pak umožňuje mnohem flexibilnější využití této více funkční lavičky. Má skvělý design,a dostatečnou pevnost.Lavice má důmyslně vymyšlený systém nastavení opěrky zad,která se dá mimochodem nastavit i do mínusové polohy,čili hlava je pak pod úrovní nohou,což se dá využít mimo např.i při posilování břišních svalů. Svislá tyč s kladkou umožňuje posilování zádových,břišních i dalších svalů.Zde bych doporučil si přikoupit lano na procvičování tricepsů,protože o dost rozšíří možnosti využití kladky,než kdybyste cvičili pouze s klasickým adaptérem,který je k lavici dodáván. Cena po slevě zdá se mi velmi rozumná.Ve srovnání s podobnými produkty této třídy by neměla mít s konkurencí větší problém.


Recenze Multifunkční lavička inSPORTline Bastet

Doporučuji pro domácí cvičení - pořídila jsem si ji pro dny, kdy musím vynechat tréninky v posilovně, ale pro opravdového kulturistu asi ne zcela vhodné kvůli malé zatížitelnosti lavičky (celkem 120 kg) - já jako žena zvedám na bench maximálně 60kg (a to jen ve výjimečných trénincích), což takhle muž, který váží třeba 90 kg a chtěl by ještě 70 zvedat? Jak dlouho vydrží, uvidíme časem

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.03.2013)

masivní konstrukce, lavička se nekývá ze strany na stranu při jakémkoliv cvičení; multifunkční poměr cena kvalita

příšerný návod - řídila jsem se spíše intuicí a obrázky než popisem, protože čísla šroubů nesedí (ale za 800,- Kč je montáž zbytečná); není žádný šroub navíc, takže když jeden měl špatný závit, byl to problém (zrovna jeden z nosných) - musela jsem reklamovat;


Recenze Multifunkční lavička inSPORTline Bastet

Doufám, že vydrží plně funkční i po záruce nějaký ten rok.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.11.2016)

Plně vyhovuje mému očekáváním. Pro přípravu cyklisty v domácích podmínkách zcela ideální. Na velikost postavy 183cm vše sedí, tak jak má.

Zatím nic


Recenze Multifunkční lavička inSPORTline Bastet + závaží + hřídel

Doufám, že vydrží plně funkční i po záruce nějaký ten rok.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.11.2016)

Plně vyhovuje mému očekáváním. Pro přípravu cyklisty v domácích podmínkách zcela ideální. Na velikost postavy 183cm vše sedí, tak jak má.

Zatím nic


Recenze Multifunkční lavička inSPORTline Bastet

Měl jsem obavy dle předešlých recenzí, kde bylo psáno, že je to činský vyrobek a že díly neseděly a šrouby chyběly,... atd. U mě všechno dobrý, sestaveno za cca 1h, žádný šroub nechyběl ani nepřebýval. Vše do sebe zapadalo jako lego. Vůči tomu žádná vítka. Známý má posilovací lavici od Xylo a hned po prvním cvičení se mu ohla ta tyčka, která podepíra opěradlo. Dnes (po cca 6m) ji už rozlámanou vyhodil. Je sice pravda, že je to čínský vyrobek, ale co dnes není vyrobeno v Číně? Tohle se jim vyjímečně za ty peníze povedlo. Samozřejmě že nečekejte lavici z nějakého kvalitního kovu, ale na to domácí posilování je to bez vážně super. Měl jsem trochu strach z té horní kladky, ale vůbec se není čeho bát. Noprohýbá se, nevrže,... Jediný co mě vadí je, že při posilování zad na kladce , když v sedě stahujete vrchní kladku za hlavu nebo pod bradu, tak se občas praštím loktem o vršky stojek a při mý smůle zrovna do brňavky ... :-D Schrnuto, pokud se k tomu nebudete chovat jak nějaký hovada v posilovnách, tak je to vyrobek, který by měl fungovat spoustu let. Takže rozhodně doporučuji všem

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.05.2014)

Pro domácí posilování a cvičení Skvělé. Řádíme na to cela rodina.

Při posilování zad na kladce , když v sedě stahujete vrchní kladku za hlavu nebo pod bradu, tak se občas praštím loktem o vršky stojek


Recenze Univerzální posilovací lavice Home MH-L002

Je to v pohode, doporucil som to vsetkym kolegom :P

Celkové hodnocení: 7.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.05.2013)


Recenze Multifunkční lavička inSPORTline Hero

Je unás jen pár dní,ale je to bumba.Má zatím vše co potřebujeme.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.12.2010)

Koupili jsme si tenhle stroj s manželem,protože rádi posilujeme.Posilovna je drahá a tohle se vyplatí.Naše dcera me 3roky a také ji to bavý.Je natom deně a mi ji musíme prosit,aby nás tam pustila.

CHybý nám závaží,ale to brzy napravýme.(musíme)


Recenze Bench lavička Body-Solid GDIB46L

Myslím, že je to velmi kvalitní lavice. Poměr cena/ kvalita je velmi dobrá. Zabívám se cvičením již 10 let a musím říct, že mě svojí variabilitou příjemně překvapila. K této lavici je psáno jako doplňující zboží tyč 180 cm (je více druhů), já mám tyč 180 cm, ale nevejde se mi tam, držáky jsou dál od sebe než rozteč kotoučů, tak jsem si musel udělat distanční podložky na tyč a odsadit kotouče, aby jsem mohl po docvičení serie odložit tyč do držáků. Lavice je vhodná pro začátečníky i pro pokročilé sportovce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.09.2010)

Zatím jsem nepřišel na nic co bych na tomto produktu nebo s jeho pomocí nemohl cvičit. Jeho veliká nosnost. Variabilita. Tuhost konstrukce. Rozměry. Jednoduchost sestavení.

Opírání opěrky o kovový jekl by chtělo ochránit nějakou oděruvzdornou páskou. Sedadlo nejde zajistit (položit) do vodorovné polohy. Nedostatečná gumová podložka pod tyč. Měla by být uváděna rozteč a šířka odkládacích držáku pro tyč.


Recenze Multifunkční lavička inSPORTline Bastet

Pokud se ke stroji bude člověk chovat tak, jak by měl a ne jako některá zvířata v posilovně, pak by toho dle mého názoru měl snést hodně. Uvidí se časem. Zatím ho mám týden a jsem spokojen. Jde o to, aby si kupující předem uvědomil, co od stroje čeká. Pokud se chce shodit pár kil a dostat se trochu do formy, pak by měl stroj vyhovovat. Takhle jsem při koupi stroje uvažoval já. Pro náročné bude asi vhodnější posilovna, nebo stroj dražší. Ke stroji jsem si pořídil cementová závaží, která jsou také bez problému (levnější záležitost) a vzpěračskou tyč. Pozor, je třeba volit tyč o min. délce 180 cm (koupil jsem 180 cm a na každé straně držáků zbývá jen asi půl centimetru). Pro mě je 180 cm ideální - používám ji i na jiné cviky. Akorát se při posilování prsních svalů (bench) hůř dává tyč na držáky (kůli zmíněné těsnosti). Jinak OK.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.01.2012)

Široké spektrum využití, skladnost, poměr cena / kvalita

Životnost ramena s kladkou bude ověřena až časem...


Bench press  >  Recenze

Novinky

Všechny novinky